Workshop: lär dig bära på rygg

Välkommen till denna introduktionskurs till att bära barn på ryggen i sjal.

Kursen riktar sig till dig som har viss erfarenhet av att bära barn och nu vill lära dig/utvecklas i att bära i sjal på ryggen. Även du som redan bär på rygg men har svårt att få till det skönt har nytta av kursen då vi kommer gå igenom olika metoder att få till knyt med god spänning som avlastar bra och känns bekvämt både för dig och barnet.

Upplägg:
Kursen är till största del praktisk och du kommer få lära dig knytet ruck (ryggsäck), vilket är det vanligaste knytet att börja med, från grunden. Ruck / ryggsäck är basen för allt ryggbärande i sjal och fungerar fint även med små bebisar. Knytet passar bebisar och barn av alla åldrar och storlekar. Vi kommer prova på olika metoder att få upp barnet på ryggen på ett tryggt sätt och vi kommer lägga stor vikt vid att spänna sjalen så att bebisen hamnar just där du vill ha hen och avlastningen blir bra för dig. Vi kommer också att gå in “trouble shooting” – dvs vanliga problem vid ryggbärande med sjal och du kommer få verktyg för att åtgärda eventuella problem som kan uppstå. Ergonomi och säkerhetsaspekter kommer vara vägledande kursen igenom.

Praktiskt:
Det går bra att ha med sig barn men det är inget måste eftersom det finns demonstrationsdockor på plats. Du behöver inte ha med dig egen sjal (men du får såklart om du vill :)), det finns att låna på plats.

Kostnaden, 250 kr, betalas i förväg via swish. Jag kontaktar anmälda deltagare via messenger för betalningsuppgifter.

Anmäl dig i FB-eventet.

Tänk på att inte använda parfymerade produkter under workshopen då dofter lätt sätter sig i tyget.

Eventet sker i samarbete med butiken Trollmors.

Max antal deltagare: 6 vuxna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s