Workshop: Lär dig bära barn i vävd sjal

Välkommen till en introduktionskurs i bärande av barn i vävd bärsjal.

Kursen riktar sig både till dig som aldrig har burit barn förut och till dig som kanske burit litegrann i exempelvis en trikåsjal eller en bärsele eller som bär i vävd sjal i dagsläget men inte får till det så bekvämt som du önskar.

Upplägg:
Jag ger en kort teoretisk introduktion till vävda sjalar innehållande material och storlekar. Vi pratar om säkerhet och ergonomi och du får under workshopen verktyg för att säkerställa att du bär på ett säkert sätt.

Kursen är till största del praktisk och vi kommer framförallt att jobba med knytet FWCC – omslutet dubbelt kryss – vilket är det vanligaste knytet att börja med. Knytet passar bebisar och barn av alla åldrar och storlekar. Du kommer att jobba med hur du kan anpassa knytet till olika situationer och behov och till exempel lära dig hur du kan amma eller flaskmata ditt barn i sjalen.

Praktiskt:
Det går bra att ha med sig barn men det är inget måste eftersom det finns demonstrationsdockor på plats. Alltså ett ypperligt tillfälle för dig som fortfarande har bebis i (din eller partners) mage! Sjalar finns att låna så du behöver inte ha med en egen.

Kostnaden, 250 kr, betalas i förväg via swish. Jag kontaktar anmälda deltagare via messenger för betalningsuppgifter.

Anmäl dig i FB-eventet.

Tänk på att inte använda parfymerade produkter under workshopen då dofter lätt sätter sig i tyget.

Eventet sker i samarbete med second handbutiken Kiddo Malmö.

Max antal deltagare: 6 vuxna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s